Tijdelijke sluiting

Vanaf 1 juni 2020 zal Kindertandarts Lelystad weer volledig opengaan voor de reguliere mondzorg. Alle controle-, preventie- en behandelafspraken zoals deze eerder met u zijn gepland kunnen doorgaan.
Zoals u van ons bent gewend zullen wij alle afspraken bevestigen via email en/of sms. Indien u een bevestiging ontvangt, betekent dit dat de afspraak zal doorgaan. Mocht u de afspraak niet kunnen of willen laten doorgaan, neemt u dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op.
In het geval van controle-, preventie- of behandelafspraken die tot 1 juni gepland staan, en welke van onze zijde (nog) niet kunnen doorgaan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Het beleid dat we nog steeds volgen is dat we alleen mensen in onze praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.
Als u één van de onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, verzoeken wij u op voorhand telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij de afspraak samen met u kunnen verplaatsen.

• Heeft uw kind(eren), uzelf of andere gezinsleden nu corona?
• Is uw kind(eren), uzelf of andere gezinsleden genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heeft uw kind(eren), uzelf of andere gezinsleden één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38graden)?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van onze praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol.
Wij verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals uw mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen wij met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Wij vragen u met klem onderstaande extra aanwijzingen voor uw bezoek aan onze praktijk op te volgen:

• Kom niet te vroeg (maar zeker niet te laat), dus het liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen;
• volg de aanwijzingen van ons team op;
• kom, indien mogelijk, alleen naar de praktijk. Uiteraard begrijpen wij dat voor jonge kinderen er 1 begeleider per gezin aanwezig zal zijn;
• het toilet is gesloten, hierdoor kan er in onze praktijk niet worden gepoetst, wij vragen iedereen met gepoetste tanden naar de afspraak te komen;
• verlaat na de afspraak en het maken van de nieuwe afspraak zo spoedig mogelijk de praktijk.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande of in verband met uw geplande afspraken nog vragen hebben, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Team Kindertandarts Lelystad

Kindertandarts Lelystad

Kindertandarts Lelystad
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad